BAKAN BAK MİLLİ FUTBOLCULARI ABD’YE UĞURLADI
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, 2026 FIFA Dünya Kupası'nda mücadele edecek A Milli Futbol Takımı’nı ABD'ye yolcu etti. Milli futbolculara başarı dileyen Bakan Bak, “İnşallah yolun sonu final olur.” dedi.
2026 FIFA Dünya Kupası'nda mücadele edecek A Milli Futbol Takımı özel uçakla Amerika Birleşik Devletleri'ne hareket etti.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Ay-yıldızlı ekibi, İstanbul Havalimanı'ndan ABD'ye uğurladı.
Milli futbolculara başarılar dileyen Bakan Bak, “İnşallah yolun sonu final olur.” temennisinde bulundu.
ABD, Avustralya ve Paraguay ile D Grubu'nda yer alan milliler, Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında son maçını, 7 Haziran Pazar günü Inter Miami Stadı'nda Venezuela ile oynayacak.
A Milli Futbol Takımı, Dünya Kupası grup aşamasındaki ilk maçında ise 14 Haziran Pazar günü BC Place Vancouver Stadı'nda Avustralya ile karşılaşacak.
-
13 Eylül 2026BAKAN BAK’TAN DÜNYA GENÇLER RALLİ ŞAMPİYONU ALİ TÜRKKAN İÇİN TEBRİK MESAJI -
13 Eylül 2026BAKAN BAK MİLLİ PARA YÜZÜCÜLERİ TEBRİK ETTİ -
12 Eylül 2026BAKAN BAK KAÇKAR BY UTMB'NİN STARTINI VERDİ, 4 KM KOŞTU -
8 Eylül 2026“İLK YERLEŞTİRMEDE REKORA İMZA ATARAK YÜZDE 90 ORANINDA ÖĞRENCİMİZİ YURTLARIMIZA YERLEŞTİRDİK” -
6 Eylül 2026BAKAN BAK AVRUPA ŞAMPİYONU FİLENİN SULTANLARI’NI KUTLADI -
4 Eylül 2026BAKAN BAK: “MİLLİ SPORCULARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ” -
31 Ağustos 2026BAKAN BAK KÜTAHYA'DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI TÖRENİNE KATILDI -
29 Ağustos 2026BAKAN BAK: “ÇOCUKLARIMIZIN SPOR YAPMASINI İSTİYORUZ”








