BAKAN BAK KIŞ OLİMPİYATLARINDA YARIŞACAK MİLLİ SPORCULARLA GÖRÜŞTÜ
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, İtalya’da düzenlenen 2026 Milano-Cortina Kış Olimpiyatları'nda kayakla atlama ve kayakla koşu branşında yarışacak olan milli sporcuları telefonla görüntülü arayarak başarı diledi.
İtalya'da düzenlenen 25’inci Kış Olimpiyat Oyunları’nda mücadele eden milli sporcularımız Fatih Arda İpcioğlu ve Muhammed Ali Bedir, bu akşam yapılacak "kayakla atlama" kategorisinde ülkemizi temsil edecek.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, kayakla atlamada yarışacak olan milli sporcular Fatih Arda İpcioğlu ve Muhammed Ali Bedir’i telefonla görüntülü arayarak başarı dileğinde bulundu.
Bakan Bak, kayaklı koşuda ülkemizi temsil edecek olan İrem Dursun ve Abdullah Yılmaz ile de görüştü. Milli sporculara başarılar dileyen Bakan Bak, “Ülkemizi Kış Olimpiyatları’nda en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum. Başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Milli sporcular da, Bakan Bak’a desteğinden dolayı teşekkür ederek, madalya kazanmak için mücadele edeceklerini söyledi.
Bakan Bak’ın sporcularla olan görüşmesinde, İtalya’da bulunan Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Süleyman Şahin ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Psikososyal Destek Dairesi Başkanı Elif Güneş de yer aldı.
-
17 Haziran 2026PSİKOSOSYAL DESTEK PROJESİ İLK KEZ TÜRK DÜNYASI GÜNDEMİNDE -
16 Haziran 2026"İSTANBUL 2027 AVRUPA OYUNLARI’NI BAŞARIYLA DÜZENLEYECEĞİZ" -
12 Haziran 2026BAKAN BAK, A MİLLİ FUTBOL TAKIMININ KANADA'DAKİ İLK ANTRENMANINI İZLEDİ -
9 Haziran 2026GSB SPOR OKULLARINDA YAZ DÖNEMİ BAŞLIYOR -
8 Haziran 2026BAKAN BAK MANEVİ DANIŞMAN GELİŞİM EĞİTİMİ PROGRAMINA KATILDI -
8 Haziran 2026BAKAN BAK’TAN CONIFA ŞAMPİYONU KKTC'YE TEBRİK -
7 Haziran 2026BAKAN BAK’TAN AZİZ YILDIRIM İÇİN TEBRİK MESAJI -
6 Haziran 2026BAKAN BAK ‘SIFIR ATIK FORUMU’ KAPSAMINDA DÜZENLENEN PANELDE KONUŞTU



