BAKAN BAK, AA'NIN "YILIN KARELERİ" OYLAMASINDA TERCİHLERİNİ YAPTI
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı.
Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, "lifebox, AJet ve Roketsan" sponsorluğunda düzenlenen yarışmada, AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin 2025 yılında Türkiye ile dünya gündeminde yankı bulan toplam 6 kategorideki 112 fotoğrafını inceledi.
Spor kategorisinde milli basketbolcu Alperen Şengün'ün Avrupa Basketbol Şampiyonası yarı final maçında Yunanistan karşısında yaptığı smacı beğenen Bakan Bak, Esra Bilgin'in "Alperen" başlıklı fotoğrafına oy verdi.
Haber kategorisinde, Ali Atmaca'nın "Bir güneş doğuyor" başlıklı fotoğrafını tercih eden Bakan Bak, "Doğal Yaşam ve Çevre" kategorisinde Alper Tüydeş'in "Keyfi yerinde", "Günlük hayat" kategorisinde ise İsa Terli'nin "Dolunay sefası" fotoğrafını seçti.
Bakan Bak, "Gazze: Açlık" kategorisinde tercihini Ali Jadallah'ın "Gazze'de açlıkla mücadele eden Filistinlilere, yemek dağıtıldı", "Portre" kategorisinde ise Dilara İrem Sancar'ın "Sudan çerçeve" fotoğrafından yana kullandı.
-
9 Ocak 2026BAKAN BAK, AA'NIN "YILIN KARELERİ" OYLAMASINDA TERCİHLERİNİ YAPTI -
8 Ocak 2026BAKAN BAK'TAN OLİMPİYAT KOTASI ALAN MİLLİ SPORCULARA TEBRİK -
8 Ocak 2026GENÇLİK KIŞ KULÜBÜ PROGRAMI BAŞLIYOR -
5 Ocak 2026YÜKSELTİLEN GSB BURS/KREDİLERİ 6 OCAK’TA ÖDENMEYE BAŞLANACAK -
4 Ocak 2026TÜRKİYE, SARIKAMIŞ'TA ŞEHİTLER İÇİN YÜRÜDÜ -
31 Aralık 2025BAKAN BAK’TAN GÖKMEN ÖZDENAK İÇİN TAZİYE MESAJI -
31 Aralık 2025“BU YIL 7474 MADALYA KAZANAN MİLLİ SPORCULARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ” -
30 Aralık 2025SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ İÇİN ANMA YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLENECEK






