BAKAN BAK’TAN CUMHURBAŞKANLIĞI KOŞUSU İLE CUMHURİYET KOŞUSU’NU KAZANAN JOKEYLERE TEBRİK
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Ankara'da düzenlenen 86. Cumhurbaşkanlığı Koşusu’nu kazanan jokey Akın Sözen ile 44. Cumhuriyet Koşusu’nu kazanan jokey Ahmet Çelik için tebrik mesajı yayımladı.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Ankara'da düzenlenen 86. Cumhurbaşkanlığı Koşusu’nu kazanan jokey Akın Sözen ile 44. Cumhuriyet Koşusu’nu kazanan jokey Ahmet Çelik’i yayımladığı mesajla tebrik etti.
Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Ankara 75. Yıl Hipodromu'nda düzenlenen 86. Cumhurbaşkanlığı Koşusu’nu kazanan "Dragon Flame" isimli atın jokeyi Akın Sözen ve atın sahibi Emrah Agun ile 44. Cumhuriyet Koşusu'nun galibi "Deniz Efe" isimli atın jokeyi Ahmet Çelik ve atın sahibi Arif Çelik’i kutluyorum. Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 101. Yılında yapılan yarışlarda mücadele edenleri de tebrik ediyor, jokeyler Akın Sözen ile Ahmet Çelik’in başarılarının devamını diliyorum.”
-
5 Mayıs 2026BAKAN BAK GÖSTERİ MAÇINDA FORMA GİYDİ -
3 Mayıs 2026BAKAN BAK’TAN ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU VAKIFBANK’A TEBRİK -
3 Mayıs 202661. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NU SEBASTIAN BERWICK KAZANDI -
3 Mayıs 2026“TÜRKİYE, SPOR ÜLKESİ OLMA YOLUNDA HIZLA İLERLİYOR” -
2 Mayıs 2026BAKAN BAK HENTBOL ERKEKLER SÜPER LİG ŞAMPİYONU BEŞİKTAŞ’I KUTLADI -
2 Mayıs 2026BAKAN BAK’TAN AMED SPORTİF FAALİYETLER İÇİN TEBRİK MESAJI -
30 Nisan 2026BAKAN BAK MİLLİ GÜREŞÇİLERİ KABUL ETTİ -
27 Nisan 2026BAKAN BAK EFELER LİGİ ŞAMPİYONU ZİRAAT BANKKART’I TEBRİK ETTİ




