Milli Sporcularımız Olimpiyatlar İçin Paris’e Uğurlanacak
Ülkemizi Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda temsil edecek olan milli sporcular yarın İstanbul Havalimanı’nda düzenlenecek törenle Fransa'ya yolcu edilecek. Uğurlama törenine Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak da katılacak.
26 Temmuz - 11 Ağustos tarihlerinde Fransa’da düzenlenecek olan Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'yi temsil edecek olan milli sporcular için yarın uğurlama töreni yapılacak.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ın da katılacağı törenle yolcu edilecek olan olimpik kafile,Türk Hava Yollarına ait özel uçakla Paris’e gidecek.
Team Türkiye Uğurlama Töreni saat 12.00’de başlayacak
Olimpik kafile, Türkiye’nin farklı illerinde yapılan kamplardan sabah hareket edecek uçaklarla İstanbul’da olacak ve uğurlama töreni için VIP Salonunda bir araya gelecek.
Saat 12.00’de başlayacak Team Türkiye Uğurlama Töreni’nde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak saat 13.30'da sporculara hitap edecek.
Saat 14:00’te gerçekleştirilecek olan “Team Türkiye” aile fotoğrafı çekiminin ardından olimpik kafile, özel uçakla Paris’e uğurlanacak.
-
5 Mayıs 2026BAKAN BAK GÖSTERİ MAÇINDA FORMA GİYDİ -
3 Mayıs 2026BAKAN BAK’TAN ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU VAKIFBANK’A TEBRİK -
3 Mayıs 202661. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NU SEBASTIAN BERWICK KAZANDI -
3 Mayıs 2026“TÜRKİYE, SPOR ÜLKESİ OLMA YOLUNDA HIZLA İLERLİYOR” -
2 Mayıs 2026BAKAN BAK HENTBOL ERKEKLER SÜPER LİG ŞAMPİYONU BEŞİKTAŞ’I KUTLADI -
2 Mayıs 2026BAKAN BAK’TAN AMED SPORTİF FAALİYETLER İÇİN TEBRİK MESAJI -
30 Nisan 2026BAKAN BAK MİLLİ GÜREŞÇİLERİ KABUL ETTİ -
27 Nisan 2026BAKAN BAK EFELER LİGİ ŞAMPİYONU ZİRAAT BANKKART’I TEBRİK ETTİ