Gazi̇ Koşusu’nu Kazanan Akın Sözen’e Tebri̇k

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, 98. Gazi Koşusu'nu “Dragon Flame” isimli safkanla kazanan jokey Akın Sözen ile at sahibi Emrah Agun’u tebrik etti.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına 1927 yılından bu yana düzenlenen Gazi Koşusu'nu “Dragon Flame” isimli safkanla kazanan jokey Akın Sözen ile at sahibi Emrah Agun için tebrik mesajı yayımladı.
Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına 1927 yılından bu yana düzenlenen Gazi Koşusu'nun 98’incisini Emrah Agun’un sahibi olduğu, jokeyliğini Akın Sözen’in yaptığı “Dragon Flame” isimli safkan kazandı. İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda gerçekleştirilen ve büyük heyecanla takip ettiğimiz Gazi Koşusunu kazanan jokey Akın Sözen ve atın sahibi Emrah Agun’u canı gönülden tebrik ediyorum.”
-
29 Haziran 2025BAKAN BAK: “HEP BERABER BU YAZI HAREKETLİ GEÇİRECEĞİZ”
-
29 Haziran 2025BAKAN BAK GAZİ KOŞUSU'NU KAZANAN AHMET ÇELİK’İ TEBRİK ETTİ
-
29 Haziran 2025BAKAN BAK’TAN SABRİ UGAN İÇİN TAZİYE MESAJI
-
28 Haziran 2025BAKAN DR. OSMAN AŞKIN BAK BURSA’YI ZİYARET ETTİ
-
26 Haziran 2025GSB GENÇLİK YAZ KULÜBÜ KAPILARINI AÇIYOR
-
25 Haziran 2025BAKAN BAK’TAN FENERBAHÇE BEKO’YA TEBRİK MESAJI
-
24 Haziran 2025GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI SPOR OKULLARI BAŞLIYOR
-
22 Haziran 2025BAŞKENTİMİZİN YENİ STADYUMU HIZLA YÜKSELİYOR