Gazi̇ Koşusu’nu Kazanan Akın Sözen’e Tebri̇k
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, 98. Gazi Koşusu'nu “Dragon Flame” isimli safkanla kazanan jokey Akın Sözen ile at sahibi Emrah Agun’u tebrik etti.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına 1927 yılından bu yana düzenlenen Gazi Koşusu'nu “Dragon Flame” isimli safkanla kazanan jokey Akın Sözen ile at sahibi Emrah Agun için tebrik mesajı yayımladı.
Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına 1927 yılından bu yana düzenlenen Gazi Koşusu'nun 98’incisini Emrah Agun’un sahibi olduğu, jokeyliğini Akın Sözen’in yaptığı “Dragon Flame” isimli safkan kazandı. İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda gerçekleştirilen ve büyük heyecanla takip ettiğimiz Gazi Koşusunu kazanan jokey Akın Sözen ve atın sahibi Emrah Agun’u canı gönülden tebrik ediyorum.”
-
16 Mart 2026BAKAN BAK, ARDA GÜLER'İN GOLÜNÜ DEĞERLENDİRDİ -
15 Mart 2026BAKAN BAK’TAN FURKAN AKAR İÇİN TEBRİK MESAJI -
15 Mart 2026“AVRUPA'DAKİ EN MODERN STADYUMLARA SAHİBİZ” -
13 Mart 2026BAKAN DR. OSMAN AŞKIN BAK KKTC’DE -
12 Mart 2026“TÜRK SPORU ZİRVEYE DOĞRU İLERLİYOR” -
10 Mart 2026BAKAN BAK’TAN ORHAN KAYNAK İÇİN TAZİYE MESAJI -
9 Mart 2026BAKAN BAK’TAN ÖZEL SPORCULARA TEBRİK MESAJI -
7 Mart 2026BAKAN BAK: “KADIN SPORCULARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”