Bakan Bak’tan Cumhuriyet Koşusu İle Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı Kazanan Jokeylere Tebrik
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Ankara'da düzenlenen At Yarışlarında 43. Cumhuriyet Koşusu ile 85. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanan jokeyler için tebrik mesajı yayımladı.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Ankara'da düzenlenen At Yarışlarında 43. Cumhuriyet Koşusu ile 85. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanan jokeyleri yayımladığı mesajla tebrik etti.
Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi;
“75. Yıl Ankara Hipodromu'nda düzenlenen 42. Cumhuriyet Koşusu'nun galibi "Deniz Efe" isimli safkanın sahibi Arif Çelik ve jokeyi Ahmet Çelik ile 85. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanan "Taylolo" isimli safkanın sahibi Bayram Tanrıverdi ve jokeyi Ayhan Kurşun’u kutluyorum. Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. Yılında yapılan yarışlarda mücadele edenleri de tebrik ediyor, jokeyler Ahmet Çelik ile Ayhan Kurşun’un başarılarının devamını diliyorum.”
-
16 Mart 2026BAKAN BAK, ARDA GÜLER'İN GOLÜNÜ DEĞERLENDİRDİ -
15 Mart 2026BAKAN BAK’TAN FURKAN AKAR İÇİN TEBRİK MESAJI -
15 Mart 2026“AVRUPA'DAKİ EN MODERN STADYUMLARA SAHİBİZ” -
13 Mart 2026BAKAN DR. OSMAN AŞKIN BAK KKTC’DE -
12 Mart 2026“TÜRK SPORU ZİRVEYE DOĞRU İLERLİYOR” -
10 Mart 2026BAKAN BAK’TAN ORHAN KAYNAK İÇİN TAZİYE MESAJI -
9 Mart 2026BAKAN BAK’TAN ÖZEL SPORCULARA TEBRİK MESAJI -
7 Mart 2026BAKAN BAK: “KADIN SPORCULARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”