“Amatörler Türk Sporunun Gerçek Kahramanlarıdır”
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Amatör Spor Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajda, amatör sporun gönül işi olduğunu vurgulayarak, “Her zaman söylediğim gibi; amatörler Türk sporunun gerçek kahramanlarıdır.” ifadelerini kullandı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından her yıl ortaklaşa düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri başladı.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, 09 - 15 Ekim Amatör Spor Haftası dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.
Bakan Bak, amatörlerin Türk sporunun gerçek kahramanları olduğunu vurgulayarak, “Çok genç yaşlarda Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında başladım amatör sporlarla ilgilenmeye… Bu işe gönül veren arkadaşlarımızla binlerce gencin hayatına dokunmak nasip oldu. Amatör spor gönül işidir, sevdadır ve her zaman söylediğim gibi; amatörler Türk sporunun gerçek kahramanlarıdır.” değerlendirmesinde bulundu.
-
3 Mayıs 2026BAKAN BAK’TAN ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU VAKIFBANK’A TEBRİK -
3 Mayıs 202661. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NU SEBASTIAN BERWICK KAZANDI -
3 Mayıs 2026“TÜRKİYE, SPOR ÜLKESİ OLMA YOLUNDA HIZLA İLERLİYOR” -
2 Mayıs 2026BAKAN BAK HENTBOL ERKEKLER SÜPER LİG ŞAMPİYONU BEŞİKTAŞ’I KUTLADI -
2 Mayıs 2026BAKAN BAK’TAN AMED SPORTİF FAALİYETLER İÇİN TEBRİK MESAJI -
30 Nisan 2026BAKAN BAK MİLLİ GÜREŞÇİLERİ KABUL ETTİ -
27 Nisan 2026BAKAN BAK EFELER LİGİ ŞAMPİYONU ZİRAAT BANKKART’I TEBRİK ETTİ -
27 Nisan 2026GENÇ SANATÇILARA ESERLERİNİ ÜCRETSİZ SERGİLEME İMKANI