ALİ TÜRKKAN VE BURAK ERDENER İÇİN TEBRİK MESAJI
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 2022 FIA Motorsporları Olimpiyatları'nda gümüş madalya kazanan Ali Türkkan - Burak Erdener ikilisini tebrik etti.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 2022 FIA Motorsporları Olimpiyatları'nda gümüş madalya kazanan Ali Türkkan ve Burak Erdener için tebrik mesajı yayımladı.
Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Fransa'nın Marsilya kentinde düzenlenen ve 72 ülkeden 463 sporcunun 16 disiplinde mücadele ettiği 2022 FIA Motorsporları Olimpiyatları’nda yarışı ikinci sırada tamamlayarak gümüş madalya kazanan Ali Türkkan - Burak Erdener ikilisini kutluyorum. Ülke olarak son yıllarda otomobil sporlarında uluslararası alanda büyük başarılar elde etmenin gururunu yaşıyoruz. Ali Türkkan ile Burak Erdener’in başarılarının devamını diliyor, 2022 FIA Motorsporları Olimpiyatları'nda gümüş madalya kazanılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”
-
13 Eylül 2026BAKAN BAK’TAN DÜNYA GENÇLER RALLİ ŞAMPİYONU ALİ TÜRKKAN İÇİN TEBRİK MESAJI -
13 Eylül 2026BAKAN BAK MİLLİ PARA YÜZÜCÜLERİ TEBRİK ETTİ -
12 Eylül 2026BAKAN BAK KAÇKAR BY UTMB'NİN STARTINI VERDİ, 4 KM KOŞTU -
8 Eylül 2026“İLK YERLEŞTİRMEDE REKORA İMZA ATARAK YÜZDE 90 ORANINDA ÖĞRENCİMİZİ YURTLARIMIZA YERLEŞTİRDİK” -
6 Eylül 2026BAKAN BAK AVRUPA ŞAMPİYONU FİLENİN SULTANLARI’NI KUTLADI -
4 Eylül 2026BAKAN BAK: “MİLLİ SPORCULARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ” -
31 Ağustos 2026BAKAN BAK KÜTAHYA'DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI TÖRENİNE KATILDI -
29 Ağustos 2026BAKAN BAK: “ÇOCUKLARIMIZIN SPOR YAPMASINI İSTİYORUZ”