MİLLİ PENTATLETLER İLKE ÖZYÜKSEL VE BUĞRA ÜNAL’A TEBRİK

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Mısır’da düzenlenen Dünya Modern Pentatlon Şampiyonası'nın karışık bayrak yarışında bronz madalya kazanan milli sporcular İlke Özyüksel ve Buğra Ünal’ı tebrik etti.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Mısır’da düzenlenen Dünya Modern Pentatlon Şampiyonası'nın karışık bayrak yarışında bronz madalya kazanan milli sporcular İlke Özyüksel ve Buğra Ünal için tebrik mesajı yayımladı.
Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Mısır’ın İskenderiye kentinde gerçekleştirilen Dünya Modern Pentatlon Şampiyonası'ndan gelen haberler bizleri bir kez daha sevindirdi. Organizasyonun son gününde karışık bayrak yarışında bronz madalya kazanan İlke Özyüksel ve Buğra Ünal’ı kutluyorum. Dünya Modern Pentatlon Şampiyonası'nda Ay-yıldızlı bayrağımızın dalgalandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Milli sporcularımıza başarılarının devamını diliyorum.”
-
13 Haziran 2025BAKAN BAK: “DOWN SENDROMLU SPORCULARIMIZ BİZİM İÇİN ÇOK ÖZEL VE KIYMETLİLER”
-
5 Haziran 2025BAKAN BAK’TAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
-
4 Haziran 2025BAKAN BAK’TAN MUSTAFA AYYORKUN İÇİN TAZİYE MESAJI
-
1 Haziran 2025ALVES KABLO AMPUTE FUTBOL TAKIMI İÇİN TEBRİK MESAJI
-
1 Haziran 2025BAKAN BAK TRENDYOL 1. LİG’E YÜKSELEN KULÜPLERİ TEBRİK ETTİ
-
31 Mayıs 2025SÜPER LİGE YÜKSELEN FATİH KARAGÜMRÜK'E TEBRİK MESAJI
-
31 Mayıs 2025BAKAN BAK VELİEFENDİ KAPALI YÜZME HAVUZU'NUN AÇILIŞINA KATILDI
-
30 Mayıs 2025BAKAN BAK AVRUPA ŞAMPİYONU ADEM ASİL'İ KUTLADI