BAKAN KASAPOĞLU ÇORUM'DA GENÇLERLE BASKETBOL OYNADI
Yozgat'ta ilk kez düzenlenen Uluslararası Rafting Türkiye Grand Prix'sinin açılışına katılan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara’ya dönerken Çorum’a sürpriz bir ziyarette bulundu. Bakan Kasapoğlu, Millet Bahçesi’nde gençlerle basketbol oynadı.
Yozgat'ın Çekerek ilçesinde ilk kez düzenlenen Uluslararası Rafting Türkiye Grand Prix'sinin açılışına katılan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara dönüşü Çorum’a ziyarette bulundu.
Bakan Kasapoğlu, Vali Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk ile bir araya geldi.
Bakan Kasapoğlu, daha sonra Millet Bahçesine geçerek vatandaş ve gençlerle sohbet etti.
Millet Bahçesi Spor Tesisleri’nde gençlerle de bir araya gelerek sohbet eden Bakan Kasapoğlu, daha sonra onlarla birlikte basketbol maçı yaptı.
Bakan Kasapoğlu ile birlikte Vali, Başkan ve Rektör de sahada yer aldı. Maçın ardından Bakan Kasapoğlu, gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
-
13 Eylül 2026BAKAN BAK’TAN DÜNYA GENÇLER RALLİ ŞAMPİYONU ALİ TÜRKKAN İÇİN TEBRİK MESAJI -
13 Eylül 2026BAKAN BAK MİLLİ PARA YÜZÜCÜLERİ TEBRİK ETTİ -
12 Eylül 2026BAKAN BAK KAÇKAR BY UTMB'NİN STARTINI VERDİ, 4 KM KOŞTU -
8 Eylül 2026“İLK YERLEŞTİRMEDE REKORA İMZA ATARAK YÜZDE 90 ORANINDA ÖĞRENCİMİZİ YURTLARIMIZA YERLEŞTİRDİK” -
6 Eylül 2026BAKAN BAK AVRUPA ŞAMPİYONU FİLENİN SULTANLARI’NI KUTLADI -
4 Eylül 2026BAKAN BAK: “MİLLİ SPORCULARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ” -
31 Ağustos 2026BAKAN BAK KÜTAHYA'DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI TÖRENİNE KATILDI -
29 Ağustos 2026BAKAN BAK: “ÇOCUKLARIMIZIN SPOR YAPMASINI İSTİYORUZ”