AKDENİZ OYUNLARI'NDA MADALYA KAZANAN SPORCULARA TEBRİK
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Cezayir'de düzenlenen 19. Akdeniz Oyunları'nın sekizinci gününde atıcılık, tekvando, atletizm, halter, yelken ve yüzme branşlarında madalya kazanan milli sporcular için tebrik mesajı yayımladı.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Cezayir'de düzenlenen 19. Akdeniz Oyunları'nın sekizinci gününde toplam 12 madalya kazanan milli sporcuları kutladı.
Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Cezayir'in Oran kentinde düzenlenen 19. Akdeniz Oyunları'nın sekizinci gününde atıcılık, tekvando, atletizm, halter, yelken ve yüzme branşlarında 4’ü altın, 2’si gümüş, 6’sı bronz olmak üzere toplam 12 madalya kazanan milli sporcularımızı kutluyorum. Ay-yıldızlı Bayrağımızın dalgalandırılmasında ve İstiklal Marşımızın dinletilmesinde emeği geçenlere ülkem ve şahsım adına teşekkür ediyorum. 19. Akdeniz Oyunları'nda mücadele edecek tüm sporcularımıza başarılar diliyorum."
-
13 Aralık 2025GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI 2026 YILI BÜTÇESİ TBMM’DE KABUL EDİLDİ -
11 Aralık 2025“ÜNİDES, TEKNOFEST İŞTE BUNLAR GÜÇLÜ TÜRKİYE’NİN AYAK İZLERİ” -
10 Aralık 2025“MİLLİ SPORCU BURSU TÜRK SPORUNDA DEVRİM NİTELİĞİNDEDİR” -
9 Aralık 2025BAKAN BAK ŞAMPİYON SPORCULARIN ANNELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ -
8 Aralık 2025GSB SPOR OKULLARINDAN BU YIL 1 MİLYON 811 BİN ÇOCUK YARARLANDI -
6 Aralık 2025BAKAN BAK MANİSA'DA NAZIM YAVUZ İLÇE STADI'NIN AÇILIŞINI YAPTI -
5 Aralık 2025BAKAN DR. OSMAN AŞKIN BAK, HALKBANK GENÇİZ'25 ZİRVESİ'NE KATILDI -
3 Aralık 2025BAKAN BAK’TAN CUMHURBAŞKANLIĞI KUPASI’NI KAZANAN FENERBAHÇE OPET’E TEBRİK