BAŞPEHLİVAN CENGİZHAN ŞİMŞEK’E TEBRİK

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Edirne'de bu yıl 661'incisi düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde rakibi Mustafa Taş’ı finalde yenerek başpehlivanlığı kazanan Cengizhan Şimşek’i kutladı.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Edirne'de bu yıl 661'incisi düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde rakibi Mustafa Taş’ı finalde yenerek başpehlivanlığı kazanan Cengizhan Şimşek için tebrik mesajı yayımladı.
Bakan Kasapoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi;
"Edirne Sarayiçi Er Meydanı'nda bu yıl 661'ncisi düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde finalde rakibi Mustafa Taş’ı yenerek altın kemeri kazanan Cengizhan Şimşek’i kutluyorum. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri ülkemizin en önemli kültürel miraslarımızdan biri. Bu mirası devam ettirmek amacıyla bu büyük organizasyonda ter döken tüm güreşçilerimize teşekkür ediyorum.”
-
13 Haziran 2025BAKAN BAK: “DOWN SENDROMLU SPORCULARIMIZ BİZİM İÇİN ÇOK ÖZEL VE KIYMETLİLER”
-
5 Haziran 2025BAKAN BAK’TAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
-
4 Haziran 2025BAKAN BAK’TAN MUSTAFA AYYORKUN İÇİN TAZİYE MESAJI
-
1 Haziran 2025ALVES KABLO AMPUTE FUTBOL TAKIMI İÇİN TEBRİK MESAJI
-
1 Haziran 2025BAKAN BAK TRENDYOL 1. LİG’E YÜKSELEN KULÜPLERİ TEBRİK ETTİ
-
31 Mayıs 2025SÜPER LİGE YÜKSELEN FATİH KARAGÜMRÜK'E TEBRİK MESAJI
-
31 Mayıs 2025BAKAN BAK VELİEFENDİ KAPALI YÜZME HAVUZU'NUN AÇILIŞINA KATILDI
-
30 Mayıs 2025BAKAN BAK AVRUPA ŞAMPİYONU ADEM ASİL'İ KUTLADI