ÖZEL SPORCULARA TEBRİK
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çekya’da düzenlenen Down Sendromlular Dünya Atletizm, Masa Tenisi ve Tenis Şampiyonası'nın ilk gününde 4’ü altın, 4’ü gümüş ve 6’sı bronz olmak üzere 14 madalya kazanan milli sporcuları yayımladığı mesajla tebrik etti.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çekya’da düzenlenen Down Sendromlular Dünya Atletizm, Masa Tenisi ve Tenis Şampiyonası'nın ilk gününde 4 altın, 4 gümüş ve 6 bronz olmak üzere 14 madalya kazanan milli sporcuları kutladı.
Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Çekya’nın Nymburk Şehrinde düzenlenen Down Sendromlular Dünya Atletizm, Masa Tenisi ve Tenis Şampiyonası'nın ilk gününde 4’ü altın, 4’ü gümüş ve 6’sı bronz olmak üzere 14 madalya kazanan özel sporcularımızı yürekten kutluyorum. Elde ettikleri sonuçlar ve sergiledikleri mücadeleler ile bizleri gururlandıran özel sporcularımıza başarılarının devamını diliyorum. Uluslararası alanda Ay-yıldızlı bayrağımızın dalgalandırılmasında ve İstiklal Marşımızın dinletilmesinde emeği geçen herkese ülkem ve şahsım adına teşekkür ediyorum”
-
17 Haziran 2026PSİKOSOSYAL DESTEK PROJESİ İLK KEZ TÜRK DÜNYASI GÜNDEMİNDE -
16 Haziran 2026"İSTANBUL 2027 AVRUPA OYUNLARI’NI BAŞARIYLA DÜZENLEYECEĞİZ" -
12 Haziran 2026BAKAN BAK, A MİLLİ FUTBOL TAKIMININ KANADA'DAKİ İLK ANTRENMANINI İZLEDİ -
9 Haziran 2026GSB SPOR OKULLARINDA YAZ DÖNEMİ BAŞLIYOR -
8 Haziran 2026BAKAN BAK MANEVİ DANIŞMAN GELİŞİM EĞİTİMİ PROGRAMINA KATILDI -
8 Haziran 2026BAKAN BAK’TAN CONIFA ŞAMPİYONU KKTC'YE TEBRİK -
7 Haziran 2026BAKAN BAK’TAN AZİZ YILDIRIM İÇİN TEBRİK MESAJI -
6 Haziran 2026BAKAN BAK ‘SIFIR ATIK FORUMU’ KAPSAMINDA DÜZENLENEN PANELDE KONUŞTU