PARA YÜZME MİLLİ TAKIMI’NA TEBRİK
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Portekiz’de düzenlenen Para Yüzme Dünya Şampiyonası’nda mücadele eden Yüzme Milli Takımı’nı tebrik etti.
Bakan Kasapoğlu, Portekiz’de 12-18 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Para Yüzme Dünya Şampiyonası’nda 1 Altın 2 Gümüş ve 2 bronz madalya olmak üzere toplam 5 madalya kazanan Yüzme Milli Takımını yayımladığı mesaj ile tebrik etti.
Kasapoğlu, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;
“Portekiz’in Madeira Adasında düzenlenen Para Yüzme Dünya Şampiyonası’nda 1 Altın, 2 Gümüş ve 2 bronz madalya olmak üzere toplamda 5 madalya ile ülkemizi gururlandıran Yüzme Milli Takımımızı kutluyorum. Türk bayrağını gururla temsil eden Sümeyye Boyacı, Sevilay Öztürk, Koral Berkin Kutlu, Emine Avcu, Elif İldem ve Meryem Nur Tunuğ kardeşlerimi gösterdikleri mücadeleden ötürü tebrik ediyor, başarıda emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum.”
-
2 Mayıs 2026BAKAN BAK HENTBOL ERKEKLER SÜPER LİG ŞAMPİYONU BEŞİKTAŞ’I KUTLADI -
2 Mayıs 2026BAKAN BAK’TAN AMED SPORTİF FAALİYETLER İÇİN TEBRİK MESAJI -
30 Nisan 2026BAKAN BAK MİLLİ GÜREŞÇİLERİ KABUL ETTİ -
27 Nisan 2026BAKAN BAK EFELER LİGİ ŞAMPİYONU ZİRAAT BANKKART’I TEBRİK ETTİ -
27 Nisan 2026GENÇ SANATÇILARA ESERLERİNİ ÜCRETSİZ SERGİLEME İMKANI -
26 Nisan 202657. ALAY ŞEHİTLERİ ‘VEFA YÜRÜYÜŞÜ’ İLE ANILDI -
26 Nisan 2026BAKAN BAK TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL AVRUPA KUPASI 3 ŞAMPİYONU BEŞİKTAŞ TÜPRAŞ’I KUTLADI -
26 Nisan 2026BAKAN BAK’TAN FENERBAHÇE İSTANBUL JET İÇİN TEBRİK MESAJI