PARA OKÇULARA TEBRİK
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Para Okçuluk Dünya Şampiyonası’nda 3 altın, 3 gümüş olmak üzere toplamda 6 madalya kazanan milli para okçuları kutladı.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Dubai'de düzenlenen Para Okçuluk Dünya Şampiyonası'nda 3 altın, 3 gümüş madalya alarak şampiyonayı 6 madalya ile tamamlayan milli para okçuları kutladı.
Bakan Kasapoğlu, yayımladığı tebrik mesajında şunları kaydetti:
‘Dubai’de gerçekleştirilen Para Okçuluk Dünya Şampiyonası'nda 3 altın ve 3 gümüş madalya olmak üzere toplamda 6 madalya ile tamamlayan milli para okçularımızı tebrik ediyorum. Madalya sıralamasında ülkemizi ikinci sıraya taşıyan millilerimizin ortaya koymuş olduğu mücadele bizlere büyük bir gurur yaşattı. Milli sporcularımızın elde ettiği başarıda emeği geçenleri tebrik ediyor, sporcularımıza başarılarının devamını diliyorum."
-
30 Nisan 2026BAKAN BAK MİLLİ GÜREŞÇİLERİ KABUL ETTİ -
27 Nisan 2026BAKAN BAK EFELER LİGİ ŞAMPİYONU ZİRAAT BANKKART’I TEBRİK ETTİ -
27 Nisan 2026GENÇ SANATÇILARA ESERLERİNİ ÜCRETSİZ SERGİLEME İMKANI -
26 Nisan 202657. ALAY ŞEHİTLERİ ‘VEFA YÜRÜYÜŞÜ’ İLE ANILDI -
26 Nisan 2026BAKAN BAK TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL AVRUPA KUPASI 3 ŞAMPİYONU BEŞİKTAŞ TÜPRAŞ’I KUTLADI -
26 Nisan 2026BAKAN BAK’TAN FENERBAHÇE İSTANBUL JET İÇİN TEBRİK MESAJI -
25 Nisan 2026“FORMULA 1 İLE TÜRKİYE ADRENALİN VE ENERJİNİN MERKEZİ OLACAK” -
25 Nisan 2026BAKAN BAK GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVINA GİRECEKLERE BAŞARI DİLEDİ