MİLLİ TEKVANDOCULARA TEBRİK

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 9. Dünya Para Tekvando Şampiyonası'nda madalya kazanan milli sporcuları kutladı.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Dünya Para Tekvando Şampiyonası’nda madalya kazanan milli sporcuları yayımladığı mesajla kutladı.
Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Ülkemizde düzenlenen 9. Dünya Para Tekvando Şampiyonası'nı 2 altın, 5 gümüş ve 6 bronz olmak üzere 13 madalya ile tamamlayan milli sporcularımızı tebrik ediyorum. Kadın takım sıralamasında dünya şampiyonu olan millilerimiz, genel takım sıralamasında ise ikinci olarak göğsümüzü kabarttı. 52 kiloda altın madalya kazanan Meryem Betül Çavdar ile 65 kiloda altın madalya kazanarak dünya şampiyonu olan Seçil Er’i de gönülden kutluyorum. Bizleri gururlandıran sporcularımıza gelecek turnuvalarda başarılar diliyorum. Ay-yıldızlı sporcularımızın ülkemiz adına nice başarılar elde edeceklerine yürekten inanıyorum. Bu önemli başarıda emeği geçenlere ülkem ve şahsım adına şükranlarımı sunuyorum.”
-
10 Ağustos 2025BAKAN BAK SAKARYA’DA
-
9 Ağustos 2025GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI 4400 PERSONEL ALIMI YAPACAK
-
9 Ağustos 2025DİYARBAKIR'DA GÖSTERİ MAÇINDA FORMA GİYEN BAKAN BAK’TAN ‘TERÖRSÜZ TÜRKİYE’ VURGUSU
-
8 Ağustos 2025BAKAN BAK’TAN SÜPER LİG 2025-2026 SEZONU PAYLAŞIMI
-
8 Ağustos 2025BAKAN BAK BİTLİS’TE AHLAT SU SPORLARI MERKEZİ'NİN AÇILIŞINI YAPTI
-
7 Ağustos 2025GENÇLER KÜRESEL KALKINMA KAMPINDA BULUŞUYOR
-
7 Ağustos 2025BAKAN BAK’TAN MİLLİ ATICILAR İÇİN TEBRİK MESAJI
-
7 Ağustos 2025BAKAN BAK’TAN ÜMİT AKTAN İÇİN TAZİYE MESAJI