BAKAN KASAPOĞLU GAZİANTEPTE TOPLU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI
Gençlik ve Spor Bakanı Dr.Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gaziantep'te yapımı tamamlanan 9 spor salonunun toplu açılış törenine katıldı. Bakan Kasapoğlu, tüm gençleri tesisleri kullanmaya davet etti.
Gaziantep'te yapımı tamamlanan 9 spor salonunun toplu açılış törenine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, tüm gençleri tesisleri kullanmaya davet etti.
Bakan Kasapoğlu, Gaziantep'te yapımı tamamlanan 9 spor salonunun toplu açılış törenine katıldı. Şehitkamil ilçesi Fıstıklık Spor Salonu'nda düzenlenen toplu açılış töreninde konuşan Bakan Kasapoğlu, kentin spor, madalya ve kupaların şehri olduğunu söyledi.
Genç sporların Gaziantep'i ve Türkiye'yi her yerde en güzel şekilde temsil ettiğini belirten Bakan Kasapoğlu, tesislerin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.
Gençlerin iyi ve kötü her türlü zamanda yanlarında olduklarını anlatan Bakan Kasapoğlu, şunları kaydetti: "Açtığımız salonların hepsi birbirinden güzel ve kullanışlı. Gaziantep'teki iş birliğinin tüm Türkiye'ye örnek olması lazım. Biz birlikte Türkiye'yiz. Birlikte her kötülüğün üstünden geliriz. Bundan sonra da önümüzde 2023'te seçim var. Dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde Cumhur İttifakımızla tüm dünyaya ders vermeye devam edeceğiz. Tüm dünyaya bugüne kadar olduğu gibi adaletin, merhametin vicdanın sesini tüm Türkiye verecek. Buna inanıyoruz. Bugün burada şölen, bereket ve kardeşlik var. Gençlerimizi bu güzel tesislere davet ediyorum."
Bakan Kasapoğlu, konuşmanın ardından açılış kurdelesini kesti, gençlerle fotoğraf çekildi.
-
16 Mart 2026BAKAN BAK, ARDA GÜLER'İN GOLÜNÜ DEĞERLENDİRDİ -
15 Mart 2026BAKAN BAK’TAN FURKAN AKAR İÇİN TEBRİK MESAJI -
15 Mart 2026“AVRUPA'DAKİ EN MODERN STADYUMLARA SAHİBİZ” -
13 Mart 2026BAKAN DR. OSMAN AŞKIN BAK KKTC’DE -
12 Mart 2026“TÜRK SPORU ZİRVEYE DOĞRU İLERLİYOR” -
10 Mart 2026BAKAN BAK’TAN ORHAN KAYNAK İÇİN TAZİYE MESAJI -
9 Mart 2026BAKAN BAK’TAN ÖZEL SPORCULARA TEBRİK MESAJI -
7 Mart 2026BAKAN BAK: “KADIN SPORCULARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”