EFELER ÜST ÜSTE İKİNCİ KEZ ŞAMPİYON

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 2021 CEV Avrupa Altın Ligi Şampiyonu olan A Milli Erkek Voleybol Takımı’nı tebrik etti.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, CEV Avrupa Altın Ligi finalinde Ukrayna'yı 3-1 yenerek şampiyon olan A Milli Erkek Voleybol Takımı’nı tebrik etti.
Tebrik Mesajı Yayımladı
Bakan Kasapoğlu, A Milli Erkek Voleybol Takımı için ayrıca tebrik mesajı yayımladı. Kasapoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:
"A Milli Erkek Voleybol Takımı'mız, Belçika’da düzenlenen 2021 CEV Avrupa Altın Ligi şampiyonluk maçında Ukrayna’yı 3-1 mağlup ederek büyük bir başarıya imza attı. Üst üste ikinci kez Avrupa Altın Ligi şampiyonu olan Efeler’imiz, bir önceki organizasyonda olduğu gibi yine namağlup şampiyon olarak bizleri gururlandırmıştır. Milli Takımımızın zirvede yer almasında emeği geçen sporcularımızı ve teknik heyetimizi gönülden tebrik ediyorum."
-
29 Nisan 2025BAKAN BAK’TAN AYSU TÜRKOĞLU İÇİN TEBRİK MESAJI
-
29 Nisan 2025ZİRAAT BANKKART VOLEYBOL TAKIMINA TEBRİK
-
28 Nisan 2025ÇANAKKALE ZAFERİNİN 110. YILINDA 110 BİN GENÇ ÇANAKKALE’YE GETİRİLECEK
-
28 Nisan 2025BAKAN BAK’TAN TRABZONSPOR U19 İÇİN TEBRİK MESAJI
-
27 Nisan 2025BAKAN BAK 60. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NUN STARTINI VERDİ
-
27 Nisan 2025BAKAN BAK’TAN AYHANCAN GÜVEN İÇİN TEBRİK MESAJI
-
22 Nisan 2025BAKAN BAK’TAN VAKIFBANK’A TEBRİK MESAJI
-
20 Nisan 2025BAKAN BAK RUSYA’DA RUS MEVKİDAŞI DEGTYAREV İLE GÖRÜŞTÜ